Woman's Natural Essence

 Woman's Natural Essence is voor mij alles wat ons lichaam als vrouw op een natuurlijke manier in balans brengt. Centraal hierin is de zorg voor onze baarmoeder. Helende kruiden, kristallen, yoga-oefeningen en baarmoederversterkende massages, helpen me dagelijks om mijn natuurlijke essentie meer en meer te voelen. Ik dompel je onder in de wereld van de yoni-steams en yoni-kristallen, mayan abdominal massage, baarmoederversterkende yoga-oefeningen, de menstruatiecup, introduceer je in mijn ervaringen met de temperatuurmethode als anticonceptie.

Omdat het mijn passie is om vrouwen te helpen de natuur van hun lichaam ten volle te voelen, ten volle te leven en ten volle te belichamen. Hoe onze cyclus vol magie ons voelen dirigeert, als een geschenk en wonder waarbij onze energie en kracht expandeert naar de ovulatie toe en dan terug naar binnen gaat tot bij je essentie, intuïtie en diepe wijsheid verbonden met Moeder Aarde. 

 

Je kan bij mij hoogvibrerend kristallen en kruidenmengelingen voor je yoni-steams bekomen. Het is mijn passie om die kruiden ook met heel veel liefde en verbinding met Moeder Aarde te laten groeien en drogen in onze permacultuurtuin, en de kristallen laad ik op met kristalhelder natuurwater, maanlicht en bloemenessentie.Contacteer me gerust over meer uitleg over yoni-steams, hoe ga je  te werk, welke kruiden zijn ideaal om de bloedcirculatie en levensenergie in je baarmoeder te  verhogen:

 

    • fantastische zero waste menstruatiecup of Mooncup

 

    • versterkende   yoga-oefeningen die balancerend werken op je bekken, bekkenbodemspieren en baarmoeder, een diepere baarmoeder-hartsverbinding stimuleren

 

    • womb-meditation : creëren  in verbinding met je baarmoeder/hartcentrum

 

    • ovarian-breast zelfmassage (energie-balancerende massage)

 

    • zelfmassage met  kristallen, hoe ga je aan de slag met yoni-eggs, helende kristallen voor je baarmoeder