Bronhealing - Integrated Energy Therapy(R) - Gouden Eénheidsenergie

Dit zijn 3 energetische healingstechnieken in samenwerking met de engelen en kristallen die je in contact brengen met je innerlijke bron en volle zielepotentieel, die veel groter is dan we meestal aan het leven zijn. Het brengt ons naar ons hoogste potentieel van overvloed in alle facetten van ons leven. Deze technieken werken diepgaand hartsopenend, en helend voor ons fysieke lichaam.


Bronhealing, Integrated Energy Therapy(R)  in samenwerking met de engelen vanuit het gouden éénheidsbewustzijn


  • Integrated Energy Therapy(R)

Specifiek ter activatie van je zieledoelen. Versterkt je verbinding met je energetische centra die volledige informatie bevatten van je volle potentieel op zielsniveau.  In samenwerking met de 9 IET-engelen op 9 energetische toegangspoorten die transformatie brengen op het fysieke, emotionele, mentale en spirituele lichaam.


  • Gouden Eénheidsenergie of Deeksha

Diepgaand effect op hartsniveau, activeert de kundalini-energie. Bewerkstelligt transformatie via vergeving, healing van onverwerkte stukken en aanvaarding van wat is.


  • Bronhealing en healing van het innerlijke kind

Krachtige healing waarbij jouw innerlijke helende Bronenergie geactiveerd wordt en eveneens de verbinding vanuit je zielester, aardester en verankering in je hartsenergie versterkt wordt. Deze healing is een samenwerking  met de engelen en met kristallen. Kristallen versterken de healing, ieder kristal bezit een uniek helend bronmedicijn.


Op vraag combineer ik ook met ayurvedische massage, ayurvedische hoofdmassage en voetreflexologie, de combinatie van het energetische lichtwerk en het diepere lichaamswerk met oliën werkt in synergie tot een diepere verankering. Ook tijdens de massages gebruik ik kristallen. Ze versterken ook hier het helend proces.


Een behandeling duurt 1h15 -  50 euro


Goed nieuws! Een eerste kennismakingsessie is 30 euro , het zou fijn zijn om in ruil wat reclame te maken, als je je enthousiast voelt over de healing.