Ayurvedische massage


Ayurvedische massage  vindt zijn oorsprong in India. Het is een kennis over het lichaam en de heilzame werking van kruiden en oliën van meer dan 4000 jaar oud. Typisch voor deze massage is het belang van oliën en het masseren van de marmapunten. Het effect van deze massage is een diepgaande ontspanning en ontgifting. Ik hou ervan om dit in combinatie met helende kristallen te doen. Deze combinatie is vrij uniek, ik gebruik verschillende kristallen voor de verschillende chakra

gebieden, de kristallen verdiepen en verankeren zuiverende energie.


De meest toegepaste vorm is de ayurvedische hoofdmassage, ook mijn favoriet, heel wat marmapunten vind je op de nek, schouders en hoofd. In combinatie met krachtige kruidenoliën komen afvalstoffen vrij en kan de energie doorheen de marmapunten en ons hoofd volop beginnen stromen.


Voetreflexologie is een drukpuntmassage op reflexzones specifiek op de voeten. Deze zones staan in verbinding met organen en delen van het lichaam. Zo staat bv. de zijkant van de kleine tenen in verbinding met onze schouders. Het losmasseren van deze zone maakt het gedeelte van de schouders los en ontspannen. De behandeling van de volledige voet komt overeen met het doen ontspannen en doorstromen van het ganse lichaam, hoofd, buik, benen, armen, nek, ... Het brengt emotioneel evenwicht, ontspanning in het hele lichaam, doet het denken loslaten.


De behandeling begint met een ontspannend voetbad met  diepinwerkend badzout en etherische oliën die de circulatie op gang brengen en genezend werken. De behandeling zelf gebeurt op een massagetafel.


  • Ayurvedische massage en voetreflexologie:  50 euro (1h15)
  • Kennismakingssessie: 30 euro