Ayurvedische massage


Ayurvedische massage  vindt zijn oorsprong in India. Het is een kennis over het lichaam en de heilzame werking van kruiden en oliën van meer dan 4000 jaar oud. Typisch voor deze massage is het belang van oliën en het masseren van de marmapunten. De richting van masseren, de verschillende massagetechnieken, de oliën die gebruikt worden, zijn erop gericht om ons lichaam in balans te brengen. Het effect van deze massage is een diepgaande ontspanning en ontgifting. Ik hou ervan om dit in combinatie met helende kristallen te doen. Deze unieke combinatie voelt fijn, puur en diephelend aan, de kristallen verdiepen en verankeren zuiverende energie.


Je kan kiezen voor Abyanga massage  (algemene lichaamsmassage) of de ayurvedische hoofdmassage, massage van nek, schouders en hoofd. In combinatie met krachtige kruidenoliën komt er veel ontspanning in het zenuwstelsel en een goede doorstroming in lichaam / hoofd. Dit zorgt voor een diepe ontspanning en aarding.


Voetreflexologie is een drukpuntmassage op reflexzones specifiek op de voeten. Deze zones staan in verbinding met organen en delen van het lichaam. Zo staat bv. de zijkant van de kleine tenen in verbinding met onze schouders. Het losmasseren van deze zone maakt het gedeelte van de schouders los en ontspannen. De behandeling van de volledige voet komt overeen met het doen ontspannen en doorstromen van het ganse lichaam, hoofd, buik, benen, armen, nek, ... Het brengt emotioneel evenwicht, ontspanning in het hele lichaam, doet het denken loslaten.


De behandeling begint met een ontspannend voetbad met  diepinwerkend badzout en etherische oliën die de circulatie op gang brengen en genezend werken. De behandeling zelf gebeurt op een massagetafel.

    • Abyanga volledige lichaamsmassage :  65 euro (1h massage + half uurtje voorzien voor en na - 1h30)
    • Hoofdmassage: 55 euro ( 45min massage - 20tal minuutjes voor en na)