Yoga

    Innerflows


Yoga brengt zowel een rustpunt als een krachtmoment. Via diverse lichaamshoudingen en ademhaling  gaat er aandacht naar het ontspannen en krachtig maken van hals, schouders, hartsgebied, bekken, bekkenbodemspieren, buikcentrum (hara, dantian, core).


Je leert stil te staan bij wat je lichaam te vertellen heeft, zowel fysiek, emotioneel als in de diepere lagen. Fysieke en emotionele spanningen zoals vastgehouden verdriet, boosheid, angsten komen tijdens de oefeningen vrij.


Yoga is ideaal voor mensen die houden van een warm en krachtig lichaam, vermindert stress, burn-out, zwaarmoedigheid, CVS, fybriomyalgie, rugklachten, concentratieproblemen, slaapstoornissen. Brengt gronding bij hooggevoelige mensen zodat je beter kan omgaan met de vele impulsen van de buitenwereld.


Soms gebruik ik ook dans tijdens de lessen om tot een diep gevoel van ontspanning te komen. Dans brengt ons in ons gevoel, uit ons denken naar ons buikgevoel, onze voeten. Dans spiegelt ons wat er diep in ons leeft en dans verbindt .


We eindigen met een liggend rustmoment  om alles te integreren.